TURNÉFORESTILLINGER | Sjællands Teater Fair Play

TURNÉFORESTILLINGER

Få forestillingen hjem til jer

Sjællands Teater FAIR PLAY spiller forestillinger i skoler og institutioner og på teatre i hele landet. Vi er på tur ca. 200 dage om året. Nedenfor kan du se vores aktuelle turnéforestillinger.

Vores turnéforestillinger er skabt præcis til at kunne spille i skolens miljø. Det kræver kun et stort, mørklagt lokale. Alle turnéforestillinger har en scenografi og en lys- og lydkulisse, der giver oplevelsen af at være i et ægte teater, selvom vi måske befinder os i skolens gymnastiksal.

Til næsten alle turnéforestillinger hører læringsmateriale og mulighed for tilkøb af workshops.

VIL DU HELLERE EN TUR I TEATRET?
Find vores stationære forestillinger her

NÅR I HAR BESTILT EN TURNÉFORESTILLING:
I skal sikre jer, at I har et lokale, der opfylder kravene for forestillingens gennemførelse (størrelse, strømadgang, mørklægning osv.), og at lokalet er booket til dagen.

ET PAR DAGE FØR VI KOMMER:
Vi ringer til jer og laver aftale om, hvem der lukker os ind og hjælper med aflæsning, indbæring mv.

INDLÆSNING/PARKERINGSFORHOLD:
Alt teknisk udstyr og scenografi ankommer i varevogn(e). I skal sørge for plads til aflæsning og pakning og anvise parkeringsmulighed under forestillingen. Der må ikke være trapper ind til spillelokalet. Hvis I har trin, kan en rampe over trinnene hjælpe. Vores scenografi er på hjul, så vi undgår tunge løft.

LOKALE HJÆLPERE:
Når vi kommer, skal I være klar med 2-4 hjælpere, der sammen med os tager fat med indbæring og opstilling. Hjælperne skal være til rådighed, indtil al lys, lyd og scenografi er færdigopstillet. Som regel varer en opstilling 2 timer. Efter forestillingen har vi igen brug for hjælp til nedpakning og udbæring. Det er ofte medarbejdere fra skolens serviceafdeling, der tager denne opgave. Alternativt kan skolen lave aftale med elever, som hjælper til. 

PUBLIKUM:
Skolen skal sørge for siddepladser til publikum. Vi anbefaler, at første række er bænke (vi medbringer bænke til ca. 15 personer), anden række er stole og tredje række er borde. Der kan evt. placeres publikum på måtter foran bænkene, hvis der er et større publikum til forestillingen.

LYD OG LYS: 
Vi medbringer altid vores eget lyd- og lyssystem og håndterer det selv. I skal blot give os adgang til strøm.

GARDEROBER: 
Vi har behov for et aflukket rum til omklædning og klargøring. Lokalet kan fx være et reserveret omklædningsrum, som ikke benyttes af andre, mens vi besøger jer. 

Alle turnéforestillinger fra Sjællands Teater er refusionsberettigede. Det vil sige, at I kan regne med af få 50% af forestillingens pris tilbagebetalt af staten; det kræver blot, at I søger. Det er ganske let at søge om refusion, men proceduren er forskellig alt efter, om I er kommunal eller ikke-kommunal institution.

Ansøgningen foregår digitalt her


Forestillinger på turNÉ

sabotage

Om at være i splittelse med sig selv


fra 13 år (min. 7. klasse)

TURNÉ: OKT-NOV 2024

Læs mere

små døde dyr

Efter Ulf Nilssons børnebog


fra 4-8 år

TURNÉ: JAN-APR 2025

Læs mere

boks

En forestilling om identitet og fællesskab


fra 13 år (min. 7. klasse)

TURNÉ: NOV-DEC 2024

Læs mere

mariehønen evigglad

Om venskab og forskellighed


fra 2-5 år

TURNÉ: EFTERÅR 2024

Læs mere

skiftingen

En evigtgyldig historie om næstekærlighed


fra 9-12 år (min. 3. klasse)

TURNÉ: MAR-MAJ 2025

Læs mere