Thomas Warberg - Slagelse Teater | 3. feb. 2024 | Sjællands Teater Fair Play

Thomas Warberg – Slagelse

Comedy Show 2024 – Thomas Warberg


DU HAR DET IKKE FRA MIG
Pandemien er ovre, Europa er i krig og Thomas Warberg har fået konstateret forhøjet kolesteroltal! Ikke alene dét, men han har gudhjælpemig også ufrivillig vandladning, er begyndt at se reality, har været på Noma og fået nyt badeværelse…

Og så er han begyndt at tænke på, at han måske er halvvejs i livet… og er alting egentlig blevet som det skulle?Hvad er meningen?  Er han den bedste udgave af sig selv? Er samfundet? Burde det hele i virkeligheden være MEGT BEDRE?

Det er tid til et nyt show, så vi kan mødes og få grinet lidt af det hele! Og nå ja… så er han også blevet far.

DU HAR DET IKKE FRA MIG bliver Warbergs femte onemanshow i rækken, og følger i kølvandet på ’Et storslået menneske’, ’Perfektion, overskud, og andre lorteord’, ’Comedy Tour 16’ og ’Comedy Tour ’14’, der alle høstede 5- og 6-stjernede anmeldelser. Seneste onemanshow udløste også en velfortjent nominering af Thomas Warberg som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla 2022.


SPILLESTED:
SLAGELSE TEATER, Herrestræde 9, 4200 Slagelse

TEATERBAREN:
Der er to barer i Slagelse Teater – én i foyeren og én i caféen under foyeren. Der er adgang via trappe eller elevator til caféen. Hvis der er spisning i forbindelse med et arrangement, foregår dette også i caféen. Kok Amok er forpagter i begge barerne og bestillinger på mad m.v. modtages på telefon 42 70 56 40 eller teaterbaren@kok-amok.dk senest to dage før arrangementet.

Der vil til forestillingerne være salg af vin, øl, sodavand, slik, chips, mandler, oliven m.m. samt kaffe og kage.

  • Pris: 285 DKK
  • Sted: Slagelse Teater
  • Alder: Anbefalet fra 15 år
  • Spilleperiode: 3. Feb 2024 19.00
  • Varighed: 80 min., ingen pause