Små Døde Dyr | 5.-7. okt. 2023 | Det Lille Teater | Sjællands Teater Fair Play
sjællands Teater, Små døde dyr

Små Døde Dyr


En jordnær fortælling efter Ulf Nilssons børnebog – små døde dyr

En dag finder Ester og hendes lillebror en død humlebi. De beslutter sig for at begrave den og lave et begravelsesfirma med Verdens Bedste Begravelser – for små døde dyr.

Til en rigtig begravelse skal man bruge: En spade, pinde til kors, smukke gravsten, hammer og søm, små og store æsker, pensel og maling, blomster, blomsterfrø og digte! Og selvfølgelig nogle døde dyr. De finder bl.a.: En hane, ni mus, tre sild og en solsort, der hedder Lille Far. Deres legende univers fører til både jordnære og humoristiske refleksioner over livet og døden.

Glæd dig

Glæd dig til en opdateret version af den tidligere populære forestilling, som havde premiere tilbage i 2013 og spillede helt frem til 2018.

SMÅ DØDE DYR er en forestilling med det evigtgyldige tema; døden. Et tema, der er lige vigtigt for børn og voksne, men som voksne kan have svært ved at tale om – især med børn. Med forestillingen sættes temaet ind i et univers, der er rart at være i, og som både er sjovt og rørende på samme tid. Ved at sætte forestillingen op med nye skuespillere, kan vi være med til at sørge for, at forestillingen videreføres til kommende generationer.

Medvirkende: Nina Marie Birk og Morten Klode Dramatisering: Robert Parr og Michael Ramløse Instruktion: Robert Parr Musik: Robert Parr og Michael Ramløse Scenografi: Tanja Bovin Inspirations- og læringsmateriale: Marlene Rohde Søndergaard Design: Asako Kido Parr Forlag: COLOMBINE TEATERFÖRLAG Stockholm


Anmeldelse

SMÅ DØDE DYR havde premiere tilbage i 2013 og spillede frem til 2018. Forestillingen blev bl.a. modtaget med ordene:

★★★★★
”Teatret Fair Play rammer barnets nysgerrige tanker om livet og døden med en sjov og jordnær poesi i forestillingen ‘Små døde dyr’.
… få sekunder inde i forestillingen bliver man klar over, at man er ankommet til Ulf Nilssons forunderlige univers af dødspoesi – netop skabt for de små børn, for hvem livet og døden er lige fantastisk at udforske. Og man ser selv de mindste dyr på scenen blive så omhyggeligt begravet i æsker og kasser, at man næsten bliver lidt misundelig. Tænk hvis man en dag selv kunne blive lagt lige så betænksomt i en kiste …
… Scenen er sjov og fuld af leg med en græsplæne og en masse ting væltet op i en trillebør. Scenografen Tanja Bovin har et skønt blik for det magiske i det hverdagsagtige, så hun kan trylle hvilken som helst æske om til den smukkeste Snehvide-kiste.
… Netop det upatetiske fungerer så overbevisende i Robert Parrs afbalancerede instruktion.”
Anne Middelboe Christensen, Børneteateravisen.dk
Små døde dyr
Foto: David Trood

SPILLESTED:
DET LILLE TEATER, Herrestræde 9, 4200 Slagelse

  • Priser: 65 - 135 DKK
  • Sted: Det Lille Teater
  • Alder: 4-8 år
  • Spilleperiode: 5. Okt - 7. Okt 2023
  • Varighed: 35 min. ingen pause
  • Gratis med:

    2023/24