Sirius - Den umulige historie | 23. nov. 2023 | Slagelse Teater
Sjællands Teater, Slagekse Teater, Sirius

Sirius – Den umulige historie

Teaser tekst teaser teaser

Kom med bag kulissen i et unikt foredrag af dokumentaristen bag Sirius

Over en periode på tre år har eventyrfotograf og instruktør Lasse Rahbek kørt med Siriuspatruljen, for at dokumentere deres barske og fascinerende virkelighed.

Hvordan er det at filme i -32 grader og få forfrysninger? At stå på ski ved siden af en hundeslæde og sove i fodenden af teltet? Altid at stå klar med kameraet, når alle er trætte og pressede?

I foredraget “SIRIUS – DEN UMULIGE HISTORIE” deler Lasse Rahbek ud af sin indsigt om at leve og filme under ekstreme forhold, og han viser behind-the-scenes klip fra en forunderlig verden – hvor betingelserne er benhårde og overlevelse altid er 1. prioritet.

Under foredraget vises billeder og filmklip, og efterfølgende er der rig mulighed for spørgsmål.

DR1-dokumentaren ‘Sirius’ var umiddelbart efter udsendelsen allerede blevet set over 1. million gange, hvilket er uhørt for en serie af denne type.

Lasse Rahbek står også bag tv-successer som ‘Den Sidste Breddegrad’, ‘Nul Stjerner’ og ‘Jagten på den Skjulte By’.


SPILLESTED:
SLAGELSE TEATER, Herrestræde 9, 4200 Slagelse

TEATERBAREN:
Der er to barer i Slagelse Teater – én i foyeren og én i caféen under foyeren. Der er adgang via trappe eller elevator til caféen. Hvis der er spisning i forbindelse med et arrangement, foregår dette også i caféen. Kok Amok er forpagter i begge barerne og bestillinger på mad m.v. modtages på telefon 42 70 56 40 eller teaterbaren@kok-amok.dk senest to dage før arrangementet.

Der vil til forestillingerne være salg af vin, øl, sodavand, slik, chips, mandler, oliven m.m. samt kaffe og kage.

  • Alder: Ung/Voksen
  • Turné: 23. Nov 2023 19.00
  • Varighed: 90 min, ingen pause