Projekt Frygt | Sjællands Teater Fair Play
Projekt frygt, Sjællands Teater

Projekt Frygt


En forestilling om en helt almindelig følelse… Projekt Frygt

Det er desværre ikke særlig instagram-venligt at være bange. Men det er derimod helt utrolig menneskeligt. Og enormt tabubelagt.

Prisen på energi stiger, der er krig i Europa, en ny pandemi kan bryde ud når som helst, der er mental krise og klimakatastrofen ligger på alles læber. Hvad gør vi? Vi spiser kage…

I løbet af denne enakter trækkes publikum gennem et hav af scenarier, som et satirisk take på noget så usjovt som frygt. Heldigvis behøver frygt ikke rime på usjovt. Faktisk vil vi vove at påstå: at jo mørkere bagtæppe, desto større komisk potentiale.

PROJEKT FRYGT er en tankevækkende og humoristisk hyldest til livet, der efterlader publikum mødt i en følelse, der ofte undertrykkes i en SoMe og happy-go-lucky-kultur. Men frygten er der, om vi vil det eller ej. Pludselig bliver den bare gjort håndgribelig, og for et øjeblik føles det som om de to spillere på scenen tager frygten på sig… for os alle sammen. Og måske gør det den nemmere at bære efterfølgende. Uanset om det omhandler krig, klima, forsikringer, gråspurve eller et sort hår på hagen. 

Idé: Kamilla Wargo Brekling og Marianne Søndergaard Skabt og skrevet af: Hele holdet Instruktør: Line Paulsen Co. instruktør / koreograf: Karina Dichov Lund Scenograf / lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm Musik / sangtekster / lyddesign: Sune Skuldbøl Vraa Assistenter: Emilie Hasling og Louise Bindseil Teknisk konsulent/programmering: Søren Knud Christensen Stemmecoach: Karina Nus Produceret af Kupé ARTES Arrangeret af Holbæk Musik- & Teaterforening

★★★★★ QX28.dk
★★★★Iscene
★★★★ Sceneblog


SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN:
Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

  • Priser: 85 - 215 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Alder: Ung/Voksen
  • Spilleperiode: 28. Feb 2024 19.30
  • Varighed: 70 min. ingen pause
  • Gratis med:

    2023-24

  • Arrangeret af: