Per Vers | 28. sep. 2023 | Holbæk Teater Sjællands Teater Fair Play

Per Vers

SIDSTE OMGANG TOUR – EN KONCERTOPLEVELSE FRA ØVERSTE HYLDE


SIDSTE OMGANG TOUR med Per Vers er dansk rap når den er allermest rørende, poetisk, vedkommende og humoristisk – pakket ind i en imponerende og topprofessionel storskærms-produktion med VJ Mads Buus som den usynlige men supervigtige medspiller. Et møde med en animeret udgave af Benny Andersen, der afleverer sine levende ord i samspil med Per Vers.

Med på scenen til at trylle med tracks, scratch og stemninger er den uforlignelige femdobbelte Danmarksmester i DJ-mix Turkman Souljah, der er en unik enmandshær på pladespillere – og piano.

Med på touren er også to-mands-teatertruppen DON GNU. Jannik “Don” Elkjær og Kristoffer “Gnu” Andrup Pedersen er Danmarks to bedste “body actors”, dvs. ordløse, akrobatiske, fysiske skuespillere, der med kostumeskift og rekvisitter kommenterer på de enkelte numre – og overtager showet et par gange!

SIDSTE OMGANG TOUR er et 90 minutters show i to akter, hvor vi glider fra det nye materiale over i en underholdende og skarpt sammensat gennemgang af Per V’s kendte og ukendte numre gennem 10 albums med masser af improvisation, hans specialitet – gennem snart 20 år på scenen som en rapper med et helt særligt publikumstække.

SIDSTE OMGANG-udgivelsen er blandt årets absolut allerbedst anmeldte danske albums. Se frem til en aften i selskab med denne ny-klassiker, en række af de stærkeste sange fra Pers snart 20-årige pladeproduktion i kombination med hans legendariske improvisatoriske freestyle-evner.

Per Vers – Foto: Tuala Hjarnø

MEDVIRKENDE: Per Vers, Turkman Souljah, Jannik ”Don” Elkjær, Kristoffer ”Gnu” Andrup Pedersen, VJ Mads Buus.


Go’morgen Danmark
Se Per Vers & Benny Andersen i en helt særlig optræden i Go’Morgen Danmark her

GAFFA-Prisen for Årets Danske HipHop Udgivelse
Torsdag d. 2. marts 2023 modtog Per Vers GAFFA-Prisen for Årets Danske HipHop Udgivelse: “SIDSTE OMGANG”. Se hans takketale her


SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN:
Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.


ANMELDELSER:

“Ord og musik understøtter og udfordrer hinanden – giver ny mening, og rækker ud mod både ung, moden og gammel verdensborger i vort lille land.” – SIDE33.DK ★★★★★★(6/6)

“Det er to af Danmarks fineste ordjonglører, der krydser klinger på nyt fornemt fælles album.Et topmøde mellem to mænd med ordet i deres magt. To mestre ud i modersmålets muligheder. To generationer af sproglige badutspringere i veloplagt clinch med livets mirakel, tidens gang og dødens uafvendelighed.“Sidste omgang” en ærefuld sortie for Benny Andersen. Og et foreløbigt karriere-højdepunkt for Per Vers.” – Berlingske ★★★★★ (5/6)

“Jeg får altid mindreværdskomplekser, når jeg skal skrive om Per Vers. Mandens beherskelse af det danske sprog er så suveræn, at man næsten kan give op på forhånd og erklære sine ordspil for ordspild. Et unikt album, der byder på en stribe særdeles vellykkede duetter mellem digteren og rapperen. Højdepunkterne står i kø. Denne udgivelse er et must, hvis du er til begavet sangskrivning på modersmålet. En født spoken word-nyklassiker.“ – GAFFA ★★★★★ (5/6)

“Et usædvanligt møde. Godt det lykkedes.Benny Andersen kunne ikke ønske sig et mere værdigt og rytmisk- swingende testamente, der gør hans hverdagshyldende digte klar til en ny generation.De nåede kun denne ene omgang sammen. Men hvilken tur!” – Kristeligt Dagblad ★★★★★ (5/6)

“Per Vers er en ordsmed, der konstant tager rimet til nye svimlende højder, konstant i dialog med det danske sprog.Han finder en puls og en patos hos Andersen og blander blæk med Benny, som var det blod.” – Politiken ★★★★ (4/6)

  • Pris: 265 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Alder: Ung/Voksen
  • Spilleperiode: 28. Sep 2023 19.30
  • Varighed: 110 min. med pause