Jytte Fra Marketing Er Desværre Gået For I Dag | Sjællands Teater Fair Play
Jytte fra marketing, Sjællands teater

Jytte Fra Marketing Er Desværre Gået For I Dag


Et poetisk og musikalsk komedieshow

Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement. Vi er forandringsparate til workshops, strategidage og PowerPoint-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen.

Forestillingen tager fat i alle de udfordringer, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft?

Hvorfor falder vi i gang på gang? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden?

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG er et poetisk og musikalsk komedieshow med genkendelige og urkomiske situationer fra hverdagen, både dem derhjemme og dem på arbejdspladsen.

MANUSKRIPT: Baseret på Morten Münsters bestsellerbog Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag DRAMATISERING: Anastasia Nørlund INSTRUKTION: Anastasia Nørlund ved Joy-Maria Frederiksen SCENOGRAFI: Julian Toldam Juhlin LYDDESIGN OG MUSIK: Markus Artved LYS- OG VIDEODESIGN: Jim Falk KOREOGRAFI: Christel Stjernebjerg og Amalie Stitz FORLAG: Gyldendal Group Agency MEDVIRKENDE: Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne Arrangeret af Holbæk Musik- & Teaterforening


SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN:
Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

  • Priser: 175 - 290 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Alder: Ung/Voksen
  • Spilleperiode: 29. Apr 2024 19.30
  • Varighed: 120 min. inkl. pause
  • Gratis med:

    2023-24

  • Arrangeret af: