At Lære At Dø | 5. apr. 2024 | Holbæk Teater | Sjællands Teater Fair Play

At Lære At Dø


Et kommunalt drama om klimakamp, papirarbejde og vold – at lære at dø

Der er klimauge i den lille kommune og alle medarbejderne er klar! Men den klimadepressive folkeskolelærer Elin, kan næsten ikke holde angsten tilbage, når hun skal undervise børnene i emnet.

Klimaoptimisten Andreas er til gengæld topmotiveret for at starte i Miljøforvaltningen, hvor han skal tilse byggeriet af en ny stor industrihavn, der dog lige kræver, at de fælder byens sidste stykke skov.

Her starter en medrivende, skæv og uforudsigelig historie, som tager en vild, provokerende og magisk drejning under klimaugen, der ender som ingen havde forudset!


Den kontroversielle instruktør Viktor Tjerneld, har skrevet forestillingen til alle der føler sig lammet af mediernes billeder af hedebølgeflammer, tørke, de høje energipriser og politikernes fine taler, men for langsomme handling.

”Jeg vil ikke se en teaterscene som en foredragssal om tingenes tilstand, men som et sted, hvor vi kan fortælle om, hvordan det er at være et menneske, der skal forholde sig til al den uro og de alarmmeldinger, der er omkring os i Danmark i 2022. For tiden er det nemt at føle sig magtesløs og miste håbet for fremtiden. Her kan teatret måske hjælpe os,” siger Viktor Tjerneld.

Medvirkende: Sebastian Aagaard-Williams og Rikke Westi Instruktion og tekst: Viktor Tjerneld Scenografi: Peter Schultz Lyddesign: Emil Bøll Lysdesign: Jari Matsi Videodesigner: Christian Halberg Foto og trailer: Rumle Skafte Produceret af Mungo Park Arrangeret af Holbæk Musik- & Teaterforening

★★★★★★ Kulturkupeen★★★★★ Frederiksborg Amts Avis
★★★★★★ Kulturformidleren★★★★★ CPH Culture
★★★★★★ Kulturnyt.net★★★★★ Ungt Teaterblod
★★★★★ Politiken★★★★★ Setpaascenen
★★★★★ Iscene

SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN:
Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

  • Priser: 85 - 215 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Alder: Ung/Voksen
  • Spilleperiode: 5. Apr 2024 19.30
  • Varighed: 90 min. ingen pause
  • Gratis med:

    2023-24

  • Arrangeret af: