Sjællands Teater FAIR PLAY – for børn og unge

HVEM ER VI

Teater og drama for børn og unge 

Sjællands Teater FAIR PLAY er et univers for alle, der arbejder med teater for børn og unge. Vi er den direkte forbindelse til at få teatret i skolen og skolen i teatret. Alt vores fokus er på børn og unge fra 0 til 25 år og på det pædagogiske personale.

Sjællands Teater FAIR PLAY har årelang erfaring med samarbejde med skoler og institutioner. Vi skaber teater og dramaaktiviteter, som altid er tilpasset den enkelte målgruppe og de aktuelle faglige og pædagogiske mål, som skolen eller institutionen skal sigte mod. Vi kender skoleverdenen indefra, så vores tilbud passer ind i skolens virkelighed.


Vores værdier

Sjællands Teater FAIR PLAY skaber teater- og dramaoplevelser af høj kvalitet for børn og unge. Vi viger ikke fra aktuelle problemstillinger. Vi ser det som en del af vores ansvar, som kulturinstitution, at belyse hændelser, der skaber ringe i samfundsdebatten – både lokalt og nationalt. 

Vores forestillinger er manuskriptbaserede med et klart narrativ. Du kan kende os på, at vi udfolder både fantasien og virkeligheden i vores forestillinger. 

Sjællands Teater FAIR PLAY præsenterer teater, der betyder noget – forestillinger, der giver børn oplevelser, de ikke får andre steder. Og Sjællands Teater FAIR PLAY inspirerer til dramabaseret læring i alle fag og til alle aldersgrupper. 


Du finder hele Sjællands Teaters hjemmeside her